Stofrester # 4: Morgenmadspose

“Kampen” for at få bugt med stofresterne – så jeg kan “få lov til” at købe nyt (faldt jo kun en lille bitte smule i, da jeg købte en lille bitte smule babyfløjl på udsalg) – fortsætter! Mit næste projekt er en morgenmadspose/ frugtpose. Og det bliver nok ikke den sidste!

Barnet er begyndt i skole, hvilket kræver en stor mængde proviant til at klare sig gennem dagen. Intet mindre den 4 måltider har hun med om dagen: Morgenmad til SFO’en, 10- madpakke, 12-madpakke og til sidst frugt til SFO’en! Pyhh… godt hun selv hjælper til med madpakkerne! Madpakkerne bliver smurt/pakket dagen før, og når de så skal lægges af de forskellige steder – køleskab i skolen og SFO’en – kan det være en bit svært at finde ud af, hvad der er hvad. Ikke mindst for faren. Så nu er planen at få lavet en pose til hvert måltid – så er det da til at hitte ud af!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *