Stofrester #1: Bogbind

I den seneste tid er der kommet en del indlæg her, med gode ideer til at anvende sine stofrester. Havde egentlig tænkt at jeg skulle i stofbixen i dag og shoppe lidt nyt – bare fordi – men i stedet fandt jeg ALT mit stof frem, og er gået i gang med at bruge rester i stedet.

Første projekt blev bogbind til en kinabog. Som lærer, starter jeg hvert skoleår op med en kinabog, hvor jeg skriver ALT ned i:  Huskelister, mødereferater, ideer, osv. Bogen fungerer kort sagt som min eksterne harddisk;-)  Og hvert år lover jeg mig selv at få lavet en pæn indbinding – men får det bare aldrig gjort. Før nu altså.

Det stribede stof er en rest fra hætten på en jumpsuite, det prikkede en rest nederdel og det gule fra en lille pung. Bogbindet er syet så det kan tages af  – og genbruges næste år?!

Jeg må videre med resteprojekterne.

Ha’ en god aften!

 

2 tanker om "Stofrester #1: Bogbind"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *