Vinterferie

20140216-161920.jpg

Vinterferien synger på sidste vers. I ferien har vi malet, ryddet op og gjort rent, så meget krea er det ikke blevet til. Et par sofapuder og en hue lidt har også ret;-)
Blogger fra iPhone – det har jeg ikke prøvet før, så jeg er da lidt spændt på resultatet.

7 tanker om "Vinterferie"

  1. Skønne puder og lækker hue med F E D dusk!
    Selvom det ikke lige er de sjoveste ting at bedrive tiden med, så er det bare så skønt, når det er gjort. Jeg tænder absolut ikke på rengøring, og er mega god til et hav af overspringshandlinger, når det skal gøres. Men jeg må også indrømme, at min kreativitet oftest er bedst, når ’skidtet er ryddet af vejen’ ;o).
    Ønsker dig en skøn uge.
    Kh. Anette

    • Tak, Anette! Ja, det er dejligt, når det er gjort og man kan glæde sig over det færdige resultat. Vores stue har nemlig laaannngt om længe fået den makeover, som jeg skrev om første gang for næsten 2 år siden!! Jo jo, vi ridder ikke den dag vi sadler her i huset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *