Efteråret 2013

DSC_0655Hen over efteråret har jeg da nået at lave lidt krea – men ikke mere end at jeg kan samle det i et indlæg 😉 Hjemmeskoene er selvfølgelig en Elsebeth Gynther model. Planen er at lave nogen til mig selv også, men det er ikke rigtig lykkes mig at opdrive noget RIGTIG tykt filt – det jeg har brugt her, kan jeg allerede nu se, vil blive slidt alt for hurtigt igennem.

DSC_0666

Ud over at flettet et par stjerne, er årets eneste hjemmelavede julepynt nogle filtede svampe. Har både filtet til gave og til mig selv. Synes da de blev meget søde og er ret hurtigt lavet, så den er lige noteret som værtindegave til julen 2014 😉

 

b41b50ac1e1c11e3bf3622000a9f1886_7Yngste er ekspert i at rive sine strømpebukser i stykker – som regel første gang hun har dem på. Har forsøgt med billige og dyre mærker, men min lille drengepige, som kun gider at gå i kjole, flår dem uagtet hvilket mærke det er.

Har derfor droppet tanken om at købe strømpebukser i år, og i stedet er der kørt en del gamacher gennem maskinen – og HURRA – de har næsten alle klaret efteråret igennem uden huller 🙂 En del af dem har jeg syet af rester, så det er da en ren win/win!

 

 

2 tanker om "Efteråret 2013"

  1. Hold da nu op Gitte, hvor har du nået meget. Som i mega meget 🙂 Jeg går stadig og overvejer om jeg kan overskue at sy et nederdelsrør til Sofia! Vi taler sort jersey og uden indsnit og med elastik i taljen. Det er ikke blevet til noget endnu. Og her menes der også hele året…..
    Godt nytår til jer alle. Knus Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *