Centre Georges Pompidou

DSC_0584

Pompidou Centret har været på vores liste både denne og sidste gang vi var i Paris, men det var ikke været let at få det gennemført! Sidst gang nåede vi det simpelthen ikke, så jeg havde glædet mig vildt til at se indefra det denne gang, og glæden var endnu større da vi fandt ud, at der var en Roy Lichtenstein særudstilling. Men så let skulle det ikke gå! Da vi ankom onsdag sidst på eftermiddagen, var der lukket for offentligheden grundet en privat fest. Så – på den igen torsdag!. Vi kom ind uden problemer, og havde en fest med at køre op af den udvendige rulletrappe. Men ved indgangen til Roy Lichtenstein udstillingen, blev vores Museums Pass afvist – det kostede alm entre pris at se særudstillinger. Og så blev vi alligevel en sjat for jyde nærrige 😉

Vi måtte tage til takke med den ordinære udstilling. Men, men, men …. her var halvdelen lukket for offentligheden, da de var i gang med en om rokering. ØV! Til gengæld var det vi så SUPER spændende. Så satser vi på, at det lykkes at se det hele næste gang.

DSC_0590 DSC_0591 DSC_0592 DSC_0594 DSC_0595 DSC_0596 DSC_0600 DSC_0589 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *