Pantheon

DSC_0522 DSC_0523 DSC_0524 DSC_0525 DSC_0529 DSC_0532 DSC_0535 DSC_0539 DSC_0541 DSC_0544 DSC_0547Næste seværdighed i min turguide til Paris er Pantheon. Endnu en af  behagelige overraskelser, vi fik os med vores Visit Paris Museums Pass. Det er en utrolig smuk bygning. Man kan slet ikke lade være med at gå på opdagelse i alle de smukke udsmykninger! Desværre er bygningen i forfald. Flere steder er der afspærret eller sat net op, for at man ikke får dele af loftet i hovedet. Man er dog i gang med at udbedre skaderne – og heldigvis for det!

Under bygningen er der en krypt, som blandt mange, mange andre, rummer Voltaire og Rousseau’s jordiske rester. Meget fint sted!

 

En tanke om "Pantheon"

  1. Smukke billeder af et imponerende bygningsværk Gitte!
    Det lader til at være en skøn, skøn tur, I har været på.
    Dejlig onsdag aften fra mig til dig. Kh. Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *