Dôme des Invalides

Bag Musée de l’Armée ligger Dôme des Invalides som angivelig skulle rumme Napoleon, Napoleons bror og andre store krigsskikkelser  – bla. marchal Foch. I den store kiste skulle Napoleon ligge – pakket ind i 6 kister. Vi spiste dog uden en aften med en indfødt pariser, som hævdede at rygtet i Paris, siger at Napoleon og heller ej hans bror fysisk er i kisterne – men er spredt ud over forskellige kirker i byen. Hvad der er sandt, finder vi nok næppe ud af.

Besøget i kirken var ok – men bestemt ikke pengene værd. DSC_0427

Napoleons kiste set oppe fra.DSC_0429

Smuk loftsudsmykning over kisten.
DSC_0433

Kisten set fra grundplan.DSC_0435 DSC_0437

Marshal Foch’s grav – og der Mann der kigger på graven 😉DSC_0438

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *