Paris, je t’aime

DSC_0501I efterårsferien var Marcel og jeg en lille uge i Paris. Det blev en uge fyldt med kulturelle indslag – vi tog hjem mættede af indtryk og med MEGET trætte ben.

Sidder nu og sortere de knap 600 billeder vi tog på ferien, og tænker at det da kunne være meget sjovt at lave en guide til Paris – set med vores øjne. Om ikke andet – så til eget brug, når vi skal til Paris næste gang 😉

Enjoy!

 

2 tanker om "Paris, je t’aime"

 1. TAK for alle billederne Gitte. Som jeg skrev som en en kommentar til ét af den andre Pariser-indlæg, har jeg endnu aldrig været i Paris (faktisk slet ikke i Frankrig), så jeg synes, det er skønt at få lov at ‘være på tur’ ved at sidde og læse dine tekster og studere dine billeder. Tak for det ;o).
  Det lader til, at det har været en rigtig dejlig tur – og skønt bare at få lov at være afsted på voksne premisser.
  Jeg håber, snart du får mere tid til krea-hygge igen.
  Ønsker dig en dejlig aften. Kh. Anette

  • Tak for dine søde kommentarer, Anette! Dejligt at du nød at “komme med på tur”. Som du kan se, kan jeg varmt anbefale en tur til Paris. Skulle I komme afsted, står jeg gerne til rådighed med flere tips og tricks;-)
   Jeg har fået krea’et lidt hen over efteråret, men har bare ikke fået blogget – det forsøger jeg at rette op på nu, hvis jeg da ellers kan huske hvad jeg har lavet! Følger med glæde med i dine syslerier på FB, men når desværre ikke at kommentere så meget. Det må gøre bedre i 2014! Rigtig godt nytår og glædelig bag-jul til dig og dine! KH GItte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *