Kjole

DSC_0015 DSC_0019Købte for laang tid siden 3 m stof med svampe på i Stof 2000 til den nette sum af 70 kr. Har masser af planer om, hvad det skal bruges til, meeeen så er der ligesom ikke rigtig sket mere. Dog er der i de få ledige øjeblikke, det lige pt kan blive til ved symaskinen, kommet en sommerkjole ud af det. Super let at sy og så sidder den tilmed rigtig godt på hende. Har købt noget prikket stof, som jeg tænker, kan bruges til en lignende kjole. Måske det er i aften den skal laves 😉

 

 

3 tanker om "Kjole"

 1. Super sød kjole i noget rigtigt ‘tøse-stof’.
  Godt der snart er sommerferie, så du kan få mere tid til krea-tingene igen.
  God søndag aften. Kh. Anette

 2. …Men selvom tiden p.t. er en mangelvare hos dig, er det dejligt at se, der stadig er puls 😉

  • Ja, sjældent har jeg haft SÅ travlt, at jeg ikke engang har nået så meget som at læse andres blogs! Har til tider været i tvivl selv om hvorvidt jeg stadig havde puls – og det kan man så takke lockouten for!
   Har på fornemmelsen at jeg har meget spændende læsning til gode hos dig, Anette;-)Kan jo se på din FB at du jo bare har kørt derudaf med krea… Har bare desværre ikke nået ind om din blog. Det må jeg få rettet op på i ferien! Ha en super aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *