Kom nu sommer….

DSC_0004 DSC_0001I håb om snart at mærke noget sommer og sol, har jeg syet nederdel til yngste. Fik en feberramt trold til at posere i den nye nederdel.

Er helt vild med stoffet, og tror at jeg skal have hentet et par meter mere af det. Ældste har bestilt shorts i det, og jeg selv vil gerne have en nederdel. Tror at der er nok til en toilettaske til mig selv af resterne – jeg skal nemlig også snart på lejrskole som yngste. Behøver jeg nævne at hun blev lykkelig, da vi fandt ud af at vi IKKE skal derover samtidig 😉

Jeg må videre i dagens tekst – skal nå 1 toilettaske og 2 makeup punge  endnu!

Ha’ en god lørdags aften!

Gitte

 

 

2 tanker om "Kom nu sommer…."

  1. Sikke en fin nederdel. MEGA lækkert stof! Kan godt forstå, du gerne vil have fat i mere af det. Og så ser det godt ud med kontrasten på lommerne.
    Jeg håber, hun er blevet frisk igen og hverdagen atter står på normal, hvor både du og børn kan komme i skole.
    Ha’ en god uge. Kh. Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *