Ude af øje…

DSC_0044 DSC_0066 DSC_0064…men ikke ude af sind;-) Da vi ikke just besidder et palæ, kniber det ofte med opbevaringpladsen. Det ender altid med at pladsen under senge og over skabe bliver overfyldt og rodet. Vi har bl.a vores vinter/sommerdyner i poser under sengen – det roder og gør det skide besværligt at gøre rent.

Slut med det! Nu har jeg syet 2 store betræk – 45*45 cm – til at proppe dynerne ind i. Perfekte gulvpuder!

Undervejs i sy processen har jeg taget billeder – tænker at jeg vil lave en DIY til grafisk patchwork.

 

 

2 tanker om "Ude af øje…"

  1. Kanon god idé!
    Jeg netop været ude at købe stof til sofapuder og håber, de kommer til at se ud, som jeg forestiller mig dem.
    God dag. Kh. Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *