DIY: Påskeæg i papir med syet kant

DSC_0011 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0017

 

Får ikke produceret ret meget for tiden, men lidt har vel også ret. I går fandt Alberte og jeg papir, saks og perler frem og kastede os over lidt påskepynt. Det blev for mit vedkommende til æggene her i pap/papir med syet kant. Tænkte at jeg da lige kunne dele min fremgangsmåde.

DSC_00051. Klip et æg ud i karton. Det behøver ikke være noget fancy karton – noget genbrugspap kan også bruges – det bliver alligevel ikke at se.Sæt herefter et stykke dobbelt klæbende tape på begge sider.

 

DSC_00072. Sæt det papir du nu har valgt på, og klip langs kanten. Dette gøres selvfølgelig på begge sider.

 

DSC_00023. Tegn kanten op med en sort tusch. Herefter syer du zig-zag på symaskinen langs kanten. Til sidst klipper du et hul med en hulmaskine, trækken en snor med en perle i – og så er du klar til påske!

Synes æggen er blevet ret fine. På billederne kommer det ikke rigtig til sin ret, men når solen står lige ind på æggene, giver det små huller fra symaskinenålen en ret fin effekt.

Hold på hat og briller derude i den måske kommende snestorm – hvem skulle have troet det her i marts…

Ha’ en god aften

Gitte

3 tanker om "DIY: Påskeæg i papir med syet kant"

 1. De er blevet SUPER flotte! Og lækre papirer, du har brugt.
  Glædelig snarlig Påske. Kh. Anette 🙂

  • 1000 tak, Anette. Papiret er fra REMA 1000 af elle steder. 5 ruller for en 20′, tror jeg at det var. Og ILM med æggene. Dine er også bare blevet vildt flotte.Rigtig glædelig snarlig påske til dig og dine også!
   Kh
   Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *