Søndags syslerier

Dagen i dag har budt på masser af indendøres aktiviteter – vejret er jo bestemt ikke til andet. Havde planer om en lang løbetur – meeen der er nu grænser for, hvad jeg vil udsætte mig selv for af prøvelser i den kolde vind1

Så i formiddags tog yngste og jeg mormor med i biografen for at se “Otto er et næsehorn” – i 3D naturligvis ;-). Det var barnets første biograftur, så det var bestemt en stor oplevelse for hende. Og filmen var jo bare super god – som altid.

Hjemvendt igen, kastede jeg mig over nogle uafsluttede projekter og fik startet lidt nyt op. Dejligt at komme i krea-mode igen – det er bare ALT for længe siden jeg har haft tid.

DSC_0057Nyt projekt: Gulvpude eller puf – har ikke helt besluttet mig endnu. Tanken er at lave et par stykker af dem, og så skal de fyldes med vores sommerdyner om vinteren og omvendt sommeren. Når man bor småt som vi gør, er det altid et problem med opbevaringen. Så i stedet for at dynerne ligger og fylder under sengen, kan de i stedet gøre lidt nytte!

 

DSC_0062Perlehalskæde – ikke den store videnskab, men den blev da meget sød.

 

DSC_0063Dejligt søndags-krea-rod!

DSC_0082 DSC_0083Lille kosmetikpung – den har været undervejs noget tid. Er ikke helt sikker på, hvad jeg skal synes om den. Men nu er den færdig, og får jeg den ikke brugt, kan barnet få den til klæd-ud kassen 😉

DSC_0084Da vi kørte til Frankrig i sommers, begyndte jeg på at hækle en kaktus. Hun rykker jævnligt for den, men jeg får bare aldrig lige gjort mere ved det. Er kommet lidt videre på den. Men helt i hus, er jeg langtfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *