Butterfly

DSC_0141

DSC_0137 DSC_0135Til brug nytårsaften hæklede jeg en butterfly til manden – forlagde han først ideen, da den var næsten færdig, og heldigvis syntes han at den var blevet cool. Nåede dog ikke liiige at få syet et bånd til, så den blev monteret med et stykke elastik og en håndfyld sikkerhedsnåle – efter devisen “det er der ingen der ser”! Det var der så. I aftens løb, skiftede butterflyen ejermand – det er så dejligt når nogen gider have det man laver!

Dagen derpå kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde det godt med at give noget halvfærdigt væk – man har vel sin stolthed;-) Så butterflyen blev tilbagekaldt.

Nu er den blevet færdig. Har valgt at beholde elastikken, da det fungere godt. Som lukning har jeg syet velcro på. Nu er den klar til at blive sendt hele den lange vej til Leeds, England.

 

 

5 tanker om "Butterfly"

 1. Hvor sjovt og samtidig KANON FEDT med sådan en hæklet butterfly. Og perfekt farve. Jeg kan da godt forstå, du var nødt til at lave en ny til din husbond.
  Og så kan jeg rigtig godt li’ dine tags, som du sætter på tingene! Lagde mærke til dem på din ‘flade værtinde blomst’. Rigtig god idé. Er det nogle, du laver fra gang til gang i hånden? Eller har du fået dem fremstillet ét eller andet sted? Fine er de i hvertfald. Kh. Anette

  • Hej Anette.
   TAK! Mon ikke han har den på en dag på arbejde, så kan du jo se den “in action” 😉
   Mine tags er lavet i hånden fra gang til gang. Jeg har overvejet, at undersøge om jeg kan få nogen produceret til en rimelig pris – men på den anden side, synes jeg at de tilføjer tingene en vis “lækkerhed” med et håndlavet tag. De bliver jo ikke helt ens hver gang – og har lidt skævhed og “personlighed” hver især. Så jeg tror, at jeg fortsætter med de håndlavede, så længe min produktion af ting ikke er større!
   KH
   Gitte

 2. Jo,- det ku da være herligt! Det varer jo heller ikke længe, førend vi skal dele kontor. Tror, det er i næste uge, de flytter op til os.
  Du har ret i dét med det personlige touch – det virker rigtig godt!
  OG så glemte jeg lige før at sige, at det ser MEGA godt ud på din forside, nu hvor du har fået din stregtegning op i toppen – FEDT!
  Kh. Anette

 3. Den butterfly er total COOL! Glemte helt at skrive det til dig dén dag din husbond havde den på på job. Gennemført i både farve, stil og kvalitet. Total oldschool på den fede måde! God fredag. Kh. Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *