Kender du det der med at begrænse sig??

For det gør jeg da vist ikke …!!

Fra sommerferien og indtil nu, har jeg bare overhovedet ikke haft tid til at krea’e. Alle weekender har været optaget – og hverdagene er bare gået helt af sig selv.

Så sidste weekend havde jeg langt om længe tid – og må være ved at koge over af “krea-energi”. Synes pludselig jeg har gang i lidt mange ting. Nogle af dem blev jeg færdig med – andre har jeg nu fået samlet sammen i en kasse og venter bare på at jeg kommer videre med dem. Andre igen, har jeg kun købt materialerne – men er ikke gået i gang endnu.Er vist kommet til at besøge både garn opg stofbutikken i denne uge – UPS! Glæder mig vildt til at komme i gang her i eftermiddag.

Projekt 1:

Trøjen her er mit første større strikkeprojekt. Jeg har været i gang med den i over et halvt år – men sidste weekend fik jeg strikket den færdig og syet sammen. Nu mangler jeg bare en kant i halsen – men det skal jeg liige have strikkekyndig vejledning hos min mor for at få færdig!

Projekt 2:

Huen er strikket i Polarie på pind 12 – så det skrider hurtigt fremad – I LIKE!

Projekt 3:

Garn indkøbt til pulsvarmere.

Projekt 4:

Vingekjole i denim. Mangler lige vingerne, halskant og oplægning.

Projekt 5 +6:

Jersey klippet til 2 hættetrøjer. Hun har planer om at der lige skal laves en “Roling Stones -tunge -med- det bristiske flag på” på den ene og noget med et fjollet ansigt på den anden – Jo tak, det laver jeg da lige;-)

Projekt 7:

Jumpsuit. Mangler bare lige at blive syet!

Projekt 8:

Jersey indkøbt til 2 kjoler og et par bukser

Projekt 9:

Nisse – model som jeg skal bruge på mine håndarbejdshold.

Projekt 10:

Har besluttet mig for at lære at brodere – er ikke kommet så langt endnu. Men  tror på at jeg nok skal få det lært;-)

Heldigvis har jeg da også lidt færdigt at vise frem!

Er meget begejstret for resultatet, og tror jeg skal sy nogle flere af dem.

Jeg syet en nederdel i denim.

Nå symaskinen kalder!

God lørdag!

 

En tanke om "Kender du det der med at begrænse sig??"

  1. Jeg kender til det der med at tænke på at begrænse sig, men jeg er nu heller ikke for godt til at gøre noget ved det. Har lovet mig selv at jeg ikke må købe mere garn før jeg er færdig med den trøje jeg har været i gang med i meget lang tid – det er god motivation!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *