Woop Woop – nu med ny sofa. Og lidt om nytårsfortsættere

DSC_0117

 

Ja, ja umiddelbart har billedet ikke ret meget med en ny sofa at gøre!! MEN – så alligevel.

Som jeg har skrevet om før – bla her og her er vi i gang med en ommøblering /opdatering af hele huset. Næste projekt er stuen. Vi har lige fået ny sofa – hårdt tiltrængt, da vores gamle “engang-HVIDE” sofa har gennemlevet 2 børn gennem de sidste 12 år.

Med den nye sofa på plads, er der selvfølgelig ingenting der passer til sofaen af de “gamle” ting vi har. Så sofapuder, tæpper, sofabord, lænestol, billeder  skal skiftes og stuen skal have en gang maling. So far er det blevet til billedet her. Har planer om at der skal hænge 3 styk i denne stil i sorte rammer over sofaen.

I foråret købte vi 2 vildt fede gule lamper, men havde bare ingen steder at hænge dem op. De kommer til at passe så fint ind til alt det nye. Billeder af sofaen må vente til alt er på plads – engang i løbet af 2013;-)

Og så lige lidt om nytårsfortsættere; Som altid har jeg nogle nytårsfortsættere – nogle af mere privat karakter, men på krea-feltet her jeg også et par stykker. Et af dem er hvorvidt jeg skal ihverksætte “OPERATION STORE OPRYDNING” på bloggen eller ej. Synes mange af mine første indlæg er ret “ligegyldige” eller indeholder krea-ting, som jeg i dag ikke er så stolt af. Da jeg startede med bloggen, var det for mig også min debut med mange krea – ting, så for mig er det meget tydeligt at se en udvikling i de færdigheder jeg gennem årene har tillært mig.

Så kort sagt er mit dilemma: Skal jeg slette alle de indlæg, hvor jeg i dag ikke er så “stolt” af de færdige produkter eller skal jeg lade dem være som de er, da det jo er sjovt at se sin egen udvikling. Hvad ville du gøre??

Gitte

Det sørme, det snart, december…

… og her i huset er de første juleforberedelser gået i gang. 

 

Vi har lavet julehjerter i filt på snor – ideen er herfra. Vi har lavet lidt forskellige varianter, som er hængt op rundt omkring i huset.

Pigerne og jeg har også lavet pynt i selvhærdende ler –  ideen er set mange steder her i blogland, og nu skulle det prøves af. Og resultatet blev da så fint!

 

Et lille farve pift

20120422-163624.jpg

På min opfordring strikkene min mor hjerterne til mig før jul. Jeg har filtet dem og derefter ikke rigtig vidst hvad jeg egentlig skulle gøre med dem. Før nu altså.
Jeg har sat dem på en snor med perler imellem. Snoren er hængt op i vores soveværelse, som er meget bart og hvidt i hvidt. Det giver et fedt farve pift. Manden så noget tvivlende ud, da den skulle hænges op ved hans seng. Men nu hænger den der og pynter så fint!
Tror også at pigerne skal have en til deres værelser – skal bare lige have filtet de sidst hjerter!