Efteråret 2013

DSC_0655Hen over efteråret har jeg da nået at lave lidt krea – men ikke mere end at jeg kan samle det i et indlæg 😉 Hjemmeskoene er selvfølgelig en Elsebeth Gynther model. Planen er at lave nogen til mig selv også, men det er ikke rigtig lykkes mig at opdrive noget RIGTIG tykt filt – det jeg har brugt her, kan jeg allerede nu se, vil blive slidt alt for hurtigt igennem.

Læs resten

Lidt har også ret….

DSC_0624

 

Siden sommerferien har der ikke været ret meget gang i hverken blog eller krea. Men lidt sker der da. Jeg er i gang med babyting – ikke til eget brug!! – og så finder jeg tid til lidt aften- hækleri. Ovenstående billede af tæppe, som jeg tænker skal være færdig inden sommeren 2014. Tænker nemlig at det ville passe perfekt til campinglivet og vores klenodie af en Camp-let.

Nedenstående – work in progress – de mangler lige den sidste montering, så er de klar til at blive vist frem.

DSC_0623 DSC_0640

Sidste billede er af en lille pung, som ældste og jeg har lavet i fællesskab. Hun har filtet og og klippet materialer og jeg fik lov til at sy. Pungen skal hun have i sin skoletaske til div. småtterier.

 

Mormorstrik #6

DSC_0636 DSC_0638DSC_0625 DSC_0626Mormor har været flittig med strikkepindene igen. Denne gang en super lækker retrosag til mig – en vaskeægte pædagogsweater om man vil – og en fin trøje til yngste. Så venter vi bare på at kulden for alvor får fat, så vi kan få dem i brug.

God søndag aften!

 

 

Kjole

DSC_0015 DSC_0019Købte for laang tid siden 3 m stof med svampe på i Stof 2000 til den nette sum af 70 kr. Har masser af planer om, hvad det skal bruges til, meeeen så er der ligesom ikke rigtig sket mere. Dog er der i de få ledige øjeblikke, det lige pt kan blive til ved symaskinen, kommet en sommerkjole ud af det. Super let at sy og så sidder den tilmed rigtig godt på hende. Har købt noget prikket stof, som jeg tænker, kan bruges til en lignende kjole. Måske det er i aften den skal laves 😉

 

 

Kom nu sommer….

DSC_0004 DSC_0001I håb om snart at mærke noget sommer og sol, har jeg syet nederdel til yngste. Fik en feberramt trold til at posere i den nye nederdel.

Er helt vild med stoffet, og tror at jeg skal have hentet et par meter mere af det. Ældste har bestilt shorts i det, og jeg selv vil gerne have en nederdel. Tror at der er nok til en toilettaske til mig selv af resterne – jeg skal nemlig også snart på lejrskole som yngste. Behøver jeg nævne at hun blev lykkelig, da vi fandt ud af at vi IKKE skal derover samtidig 😉

Jeg må videre i dagens tekst – skal nå 1 toilettaske og 2 makeup punge  endnu!

Ha’ en god lørdags aften!

Gitte

 

 

Klar, parat, lejrskoleklar

DSC_0007 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0012Om 2 uger skal ældstedatteren på lejrskole til Bornholm. Det kræver jo selvfølgelig en ny toilettaske. Hun har selv valgt stoffet fra mit lager. Synes resultatet er blevet meget fint. Farvevalget er meget “80’er style”  og fik mig til at tænke på Per Arnoldi’s billeder da jeg syede!

 

 

Ude af øje…

DSC_0044 DSC_0066 DSC_0064…men ikke ude af sind;-) Da vi ikke just besidder et palæ, kniber det ofte med opbevaringpladsen. Det ender altid med at pladsen under senge og over skabe bliver overfyldt og rodet. Vi har bl.a vores vinter/sommerdyner i poser under sengen – det roder og gør det skide besværligt at gøre rent.

Slut med det! Nu har jeg syet 2 store betræk – 45*45 cm – til at proppe dynerne ind i. Perfekte gulvpuder!

Undervejs i sy processen har jeg taget billeder – tænker at jeg vil lave en DIY til grafisk patchwork.

 

 

Lockout chinos

DSC_0054 DSC_0055

 

Da jeg jo som så mange andre lige pt. ikke kan få lov til at komme på arbejde grundet lockout, bliver der til til lidt krea – deraf navnet lockout chions. Det er samme mønster som brugt her. Det første par er flittigt blevet brugt, så jeg blev bare nød til at sy et par mere.

46976_10200381701398118_1499035169_n

 

Billedet (af mig!) er fra ildsjæle demo i Sønderborg i sidste uge.